Ιωάννης Παπαζήσης: Πάντα στο πλευρό της συντρόφου του, Αναστασίας Παντούση! Η νέα κοινή φωτό

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του Αναστασίας Παντούση, στην πρεμιέρα της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί. 

Gossip Cam

Ιωάννης Παπαζήσης: Πάντα στο πλευρό της συντρόφου του, Αναστασίας Παντούση! Η νέα κοινή φωτό

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια δείχνουν να είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση που είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια. 

Το ζευγάρι πλέον μοιράζεται κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του και ειδικά τις πιο σημαντικές της καριέρας του ενός ή του άλλου.

Όπως συνέβη πρόσφατα, όταν ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε από τους πρώτους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι όπου πρωταγωνιστεί η Αναστασία Παντούση μαζί με τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Ακάδημος που «πλημμύρισε» από λαμπερές παρουσίες και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά της για να την εμψυχώσουν αυτή την αγχωτική βραδιά που όμως πήγε κατ' ευχή, με την ηθοποιό να κερδίζει στο τέλος μαζί με όλους τους υπόλοιπους συντελεστές το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Προσφάτως πάντως, ο Ιωάννης Παπαζήσης, δήλωσε στις κάμερες για την αγαπημένη του: «Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα και μου δίνει συμβουλές. Είμαι ηθοποιός που δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω συμβουλές».

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη αυτή βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved