Μίλτος Πασχαλίδης: Η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ανθή και η σπάνια δημόσια εμφάνισή τους
Gossip Cam

Μίλτος Πασχαλίδης: Η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ανθή και η σπάνια δημόσια εμφάνισή τους

Μία άκρως θεατρική βραδιά, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη σύντροφό του Ανθή να κάνουν κοινή έξοδο. 

Η αλήθεια είναι πως δεν το συνηθίζουν καθώς προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η περίσταση ήταν ιδιαίτερη και επιβαλλόταν η παρουσία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Ο λόγος για την παράσταση «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» που παίζεται στο Θέατρο Άλμα και στην οποία έχει γράψει τη μουσική ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να μη δει το έργο η σύντροφός του Ανθή με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι μόλις τριών ετών.

Το ζευγάρι παρ' όλο που δεν έχει μεγάλη αγάπη για τη δημοσιότητα, δεν κατάφερε εκείνο το βράδυ να αποφύγει τους φωτογραφικούς φακούς που ζητούσαν μία κοινή τους πόζα. Και αυτό γιατί σπάνια θα τους δει κανείς μαζί κάπου. Εκείνη προτιμάει να είναι στο σπίτι με την κόρη της και σίγουρα πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και εκείνος είναι αφοσιωμένος στη μουσική του και φυσικά τις εμφανίσεις του για να έρχεται σε επαφή με το κοινό του.

Πάντως, το βράδυ της πρόσφατης εξόδου τους, οι δυο τους έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους και οι ματιές που αντάλλασσαν πρόδιδαν πως συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved