Η μοναχική βόλτα του Παπακαλιάτη, τα ψώνια του Καράβα με τη σύζυγό του & ο μηχανόβιος Αθερίδης
Gossip Cam

Η μοναχική βόλτα του Παπακαλιάτη, τα ψώνια του Καράβα με τη σύζυγό του & ο μηχανόβιος Αθερίδης

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε τυχερός και την εβδομάδα που πέρασε και απαθανάτισε αγαπημένους καλλιτέχνες ή TV stars στους δρόμους της πόλης. 

Είδαμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να απολαμβάνει τη μοναχική βόλτα του στα μαγαζιά του Golden Hall πριν καταλήξει στις αγορές του, ανάμεσα στις οποίες ήταν και παπούτσια. Φορώντας τα σκούρα γυαλιά του και με αθλητική περιβολή, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών με την ησυχία του και απορροφημένος στις σκέψεις του είδε βιτρίνες, κατέληξε σε όλα όσα ήθελε να ψωνίσει και αποχώρησε από το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων δείχνοντας ευχαριστημένος με τις αγορές του.

Δείτε παρακάτω:

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο, άλλη μέρα βρέθηκαν όμως και ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Είναι συχνοί επισκέπτες του Golden Hall καθώς εκεί βρίσκουν ό,τι επιθυμούν σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θέλουν να έχουν στην γκανταρόμπα τους προκειμένου να κάνουν λαμπερές εμφανίσεις.

Δείτε παρακάτω:

Τέλος, προ ημερών, στους δρόμους της Αθήνας εντοπίσαμε τον μηχανόβιο Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος ζει στο κέντρο και κινείται στους δύο τροχούς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη με τη μεγάλου κιβυσμού μηχανή του μέρα μεσημέρι να κάνει τις βόλτες του, επιστρέφοντας από ένα απαιτητικό πρωινό. Δείτε τον παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved