Οι διάσημοι που χειροκρότησαν τις «Τρεις ψηλές γυναίκες» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Οι διάσημοι που χειροκρότησαν τις «Τρεις ψηλές γυναίκες» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πρεμιέρα έκανε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το έργο Τρεις ψηλές γυναίκες του Edward Albee σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Αμερικανού σκηνοθέτη Robert Wilson.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ρένη Πιττακή, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Λουκία Μιχαλοπούλου.

TOM_3120.jpg

Άννα Νταλάρα-Γιώργος Νταλάρας

Στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν για να τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Βάλια Κυριαζή, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ο Νίκος Διαμαντής, η Άννα και ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, η Εύα Νάθενα, ο Ιωσήφ Βουράκης, η Ειρήνη Νταϊφά κ.α.

Οι διάσημοι που χειροκρότησαν τις «Τρεις ψηλές γυναίκες» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

Η υπόθεση

Δομημένο γύρω από τα θεμελιακά ερωτήματα του εαυτού και της θνητότητας, το σαρκαστικό έργο του Albee εμπνέεται από τον χαρακτήρα της δικής του μητέρας.

Αντιμέτωπη πια με το τέλος του βίου της, περιβάλλεται από δύο νοσηλεύτριες, οι οποίες παίρνουν τη μορφή του νεότερου εαυτού της. Με τη γνωστή του, ολιστική διαχείρηση του χώρου και του χρόνου, ο Robert Wilson εξιστορεί μαεστρικά το αποτύπωμα το χρόνου, αναδεικνύοντας τις πολλαπλές αντανακλάσεις που γεννά ο καθρέφτης της ζωής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved