Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με crop jacket και τσάντα διάσημου οίκου στο κέντρο της Αθήνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους δρόμους της Αθήνας. 

Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με crop jacket και τσάντα διάσημου οίκου στο κέντρο της Αθήνας

Στα καλύτερά της δείχνει να είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έκανε προσφάτως δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά τράβηξε πάνω της τα βλέμματα. 

Όχι βέβαια μόνο επειδή είναι αναγνωρίσιμη μετά από τόσα χρόνια επιτυχιών στην ελληνική τηλεόραση αλλά και γιατί ήταν άκρως εντυπωσιακή με τις στυλιστικές επιλογές που είχε κάνει εκείνο το πρωινό στην καρδιά της πόλης.

Φορώντας ένα μαύρο τζιν το οποίο είχε συνδυάσει με sneakers και ένα εντυπωσιακό γκρι crop jacket που τόνιζε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της, η όμορφη παρουσιάστρια έδειξε να απολαμβάνει με μία φίλη της τη βόλτα στην Αθήνα, στην οποία, λόγω υποχρεώσεων δεν κατεβαίνει και πολύ συχνά.

Φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου και έχοντας ελαφρύ μακιγιάζ στο πρόσωπό της και τραβηγμένα τα μαλλιά της σε σινιόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Βέβαια... βοήθησε λίγο και η επίσης εντυπωσιακή τσάντα που κρατούσε, γνωστού Γαλλικού οίκου μόδας που είναι το... αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας.

Η όμορφη παρουσιάστρια περιηγήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έκανε μία βόλτα από τα μαγαζιά, θαύμασε τις ήδη στολισμένες βιτρίνες τους και έκανε κάποια ψώνια πριν βέβαια τη μεγάλη... επιδρομή των Χριστουγέννων με τα παιδιά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved