Κατερίνα Μανουσάκη: Ξετρελαμένη με το χριστουγεννιάτικο δέντρο η κόρη Ηλιάκη-Μανουσάκη
Ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη τους Κατερίνα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Gossip Cam

Κατερίνα Μανουσάκη: Ξετρελαμένη με το χριστουγεννιάτικο δέντρο η κόρη Ηλιάκη-Μανουσάκη

Η περίοδος των γιορτών είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες για τα μικρά παιδιά αλλά και για τα μεγάλα που θέλουν να γίνουν για λίγο... παιδιά! 

Πάντως, σίγουρα, η οικογένεια Μανουσάκη δείχνει να απολαμβάνει απόλυτα τις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ειδικά η μικρή Κατερίνα, κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη που τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει από κοντά ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο και γεμάτο λαμπιόνια και μπάλες δέντρο.

Όπως όλα τα παιδάκια στην ηλικία της, έτσι και η μόλις δύο ετών Κατερίνα Μανουσάκη θαμπώνεται κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα και αυτό συνέβη και προσφάτως όταν μαζί με τον μπαμπά της και τη μαμά της βρέθηκαν στο Golden Hall για να κάνουν τα πρώτα ψώνια ενόψει γιορτών.

Βέβαια, η βόλτα για ψώνια στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες της οικογένειας όταν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ελεύθεροι επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ένας λόγος παραπάνω όμως αυτές τις μέρες που κάθε μία βιτρίνα ξεχωριστά αλλά και οι περισσότεροι από τους χώρους του εμπορικού είναι φωτισμένοι μοναδικά και σε βάζουν κατευθείαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο φωτογραφικός φακός πάντως, απαθανάτισε την οικογένεια σε πολύ όμορφες στιγμές της, με τη μικρή Κατερίνα να δείχνει πολύ χαρούμενη και έτοιμη φυσικά να δεχτεί τα πρώτα δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved