Εβίτα Αϊβαλιώτη: Η κόρη της Μαραγκόζη είναι μία καλλονή- Σπάνια εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας της
Gossip Cam

Εβίτα Αϊβαλιώτη: Η κόρη της Μαραγκόζη είναι μία καλλονή- Σπάνια εμφάνιση στο πλευρό της μητέρας της

Μπορεί η Χριστίνα Μαραγκόζη να είναι από τις πιο αυθεντικές λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, όμως η 17χρονη κόρη της, Εβίτα Αϊβαλιώτη έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τον κόσμο του μόντελινγκ και μάλιστα τα πηγαίνει πολύ καλά. 

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα, καρπός του έρωτα και του γάμου της τραγουδίστριας με τον Θάνο Αϊβαλιώτη έκανε επίσημα το ντεμπούτο της σε μεγάλη πασαρέλα πέρυσι, σε Fashion show που έγινε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week, μονοπωλώντας τα βλέμματα.

Η Εβίτα εμφανίστηκε στην πασαρέλα με δημιουργίες του οίκου μόδας Νikos- Takis και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη χάρη και την ομορφιά της. Και φυσικά είχε στο πλευρό της τη μητέρα της που την καμάρωνε στις πρώτες θέσεις του catwalk.

Προ ημερών είχε έρθει η σειρά της Εβίτας να στηρίξει και να καμαρώσει τη μητέρα της στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Η νεαρή κοπέλα ήταν στο πλευρό της μητέρας της από πολύ νωρίς προκειμένου να την εμψυχώνει και να την ηρεμεί αφού η αγωνία είναι μεγάλη σε κάθε πρεμιέρα.

Φυσικά, η Εβίτα Αϊβαλιώτη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους φωτογραφικούς φακούς που την απαθανάτιζαν συνεχώς κατά της διάρκεια της βραδιάς. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved