Πρεμιέρα «Κουραμπιέδες από χιόνι»: Με κόκκινη τουαλέτα η Γερονικολού & ο Τσιμιτσέλης με την κόρη του
Gossip Cam

Πρεμιέρα «Κουραμπιέδες από χιόνι»: Με κόκκινη τουαλέτα η Γερονικολού & ο Τσιμιτσέλης με την κόρη του

Μία από τις πιο όμορφες καλλιτεχνικά βραδιές ήταν η αποψινή (11/12) για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή την πρεμιέρα της χριστουγεννιάτικης ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι»...

Τρεις μέρες πριν από την έναρξη προβολής της ταινίας στις σκοτεινές αίθουσες (στις 14/12) οι συντελεστές της νέας αυτής κομεντί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιμιτσέλη και σενάριο των Μιχάλη Ρέππας, Θανάση Παπαθανασίου, Αγνής & Χάρη Χιώτη βρέθηκαν στην Avant Premiere της ταινία στα Village Cinemas στο Μαρούσι σε μία πραγματικά πολύ ζεστή βραδιά, γεμάτη λάμψη και χαμόγελα.

Πρωταγωνιστές φυσικά της βραδιάς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ, ανάμεσά τους οι: Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής και Κατερίνα Τσάβαλου.

20231211215620_6Z3A5699.jpg

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συνόδευαν την Εύα Τσιμιτσέλη καθώς ήθελε να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του πατέρα της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

NDP Photo Agency

Παρούσα και η Βάσω Λασκαράκη

Τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας έκλεψε για λίγο από τους συντελεστές η Βάσω Λασκαράκη η οποία έδωσε το παρών στην πρεμιέρα, μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο μιας και συνόδευαν την κόρη που έχει αποκτήσει η ηθοποιός με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την 10χρονη Εύα η οποία δεν ήθελε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή του πατέρα της.

Τα φλας επίσης έκλεψαν και άλλες σικ παρουσίες, ανάμεσά τους η Σοφία Αλιμπέρτη που κατέφθασε με τον στενό φίλο της Κωνσταντίνο Δέδε, η φανερά αδυνατισμένη Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος εμφανίστηκε με την κόρη του και τη σύζυγό του, ο Αποστόλης Τότσικας με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved