Σπάνια εμφάνιση του Παλαντζίδη με τη 19χρονη κόρη του και του Ζαχάρωφ με τη γυναίκα και τον γιο του
Gossip Cam

Σπάνια εμφάνιση του Παλαντζίδη με τη 19χρονη κόρη του και του Ζαχάρωφ με τη γυναίκα και τον γιο του

Μία επίσημη θεατρική πρεμιέρα στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός αγαπημένους ηθοποιούς με τα παιδιά τους. 

Ο λόγος για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Κύκλος με την κιμωλία” του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Κώστα Νταλιάνη, στο θέατρο Μοντέρνοι καιροί.

Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους, οι οποίοι συνεχάρησαν τον σκηνοθέτη κ. Κώστα Νταλιάνη και τον 12 μελή θίασο που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή. Πρόκειται για τους Κοσμά Ζαχάρωφ (Αζντάκ), Φάνια Νταλιάνη (Γκρούσα), Εβίτα Παπασπύρου (Αφηγητής), Αγγελική Λυμπεροπούλου, Θωμά Βούλγαρη, Μαρία Κολοκυθά, Γιώργο Δρίβας, Κατερίνα Κοντογούρη, Ορέστη Στύλο, Ειρήνη Δρακουλέλη, Μαρία Λάμπρου, Γιάννη Τσόρβα.
Η συγκεκριμένη θεατρική δουλειά είναι πολύ σημαντική για τον Κοσμά Ζαχάρωφ καθώς είναι η πρώτη που συνεργάζεται ταυτόχρονα και με τη σύζυγό του Αγγελική Λυμπεροπούλου και με τον γιο τους, Χρήστο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πρώτη αυτή συνεργασία του με τον νεαρό Χρήστο, ο Κοσμάς Ζαχάρωφ είπε: «Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του» ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για την αντίδρασή του όταν ο γιος του τού είπε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, απάντησε: «Μάλλον ήταν πάντα βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό, γιατί από μικρό παιδί ήταν στα θέατρα, ερχόταν στις πρόβες, στις παραστάσεις. Όταν συζητούσαμε, μου έλεγε την εξής φράση: «Μπαμπά, όταν έχεις γνωρίσει αυτή τη δουλειά, τι άλλο να σε συγκινήσει;». Ήξερα, λοιπόν, ότι θα κάνει αυτή τη δουλειά και δεν θα στεκόμουν ποτέ εμπόδιο».

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Τάσος Παλαντζίδης ο οποίος συνοδευόταν από τη 19χρονη κόρη του Άννα, η οποία του μοιάζει αρκετά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved