Τζένη Καζάκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση & με τους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο & Τάνια Τρύπη
Gossip Cam

Τζένη Καζάκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση & με τους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο & Τάνια Τρύπη

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως φρόντισαν να κρατήσουν δεμένη την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει και φυσικά να μεγαλώσουν ισορροπημένα την κόρη του Τζένη Καζάκου που είναι και για τους δύο το παν. 

Μία τέτοια δεμένη οικογένεια λοιπόν, είναι μαζί και στα καλά και στα δύσκολα. Και φυσικά στις πιο σημαντικές στιγμές του κάθε μέλους της όπως ήταν προσφάτως η επίσημη προβολή της ταινίας "Καπετάν Μιχάλης" του Κώστα Χαραλάμπους, στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένη Καζάκου.

Και οι γονείς της, φυσικά, ήταν εκεί για να τη στηρίξουν αλλά κυρίως για να την καμαρώσουν στη νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή που αναμένεται να κερδίσει το φιλοθεάμον κοινό.

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην υποκριτική, τόσο η Τάνια Τρύπη όσο και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μόνο αντικειμενικοί θα μπορούσαν να είναι με την κόρη τους στα πρώτα κιόλας πλάνα της ταινίας όπου πρωταγωνιστού επίσης οι: Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ηθοποιοί.

Μετά το τέλος της προβολής, οι γονείς της Τζένης Καζάκου ήταν πραγματικά συγκινημένοι και φυσικά ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να τη συγχαρούν και να την αγκαλιάσουν με θέρμη.

Δείτε την οικογένεια σε όμορφα στιγμιότυπα από τη βραδιά της επίσημης προβολής της ταινίας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved