Αλκαίος-Πανοπούλου: Πήραμε «γεύση» από το πρόγραμμά τους λίγο πριν την πρεμιέρα τους!

O Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου. 

Gossip Cam

Αλκαίος-Πανοπούλου: Πήραμε «γεύση» από το πρόγραμμά τους λίγο πριν την πρεμιέρα τους!

Ένα μουσικοθεατρικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό είναι η πρόταση του Γιώργου Αλκαίου και της Έλντας Πανοπούλου για τα χειμωνιάτικα βράδια μας. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη ηθοποιός καλωσόρισαν απόψε (13/12) τους δημοσιογράφους και καλούς φίλους προκειμένου να τούς χαρίσουν μία γεύση από τα όσα έχουν ετοιμάσει οι δυο τους μαζί με πλειάδα ταλαντούχων νέων ηθοποιών και χορευτών για βράδια γεμάτα κέφι. Μπορεί ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου να μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv για τα όσα ετοιμάζουν, όμως δεν άφησαν να διαρρεύσουν πολλές λεπτομέρειες προκειμένου να τα παρουσιάσουν απόψε.

Πράγματι, αν κρίνουμε από τα όσα διαδραματίστηκαν στο 4711 Αυτοκίνηση απόψε, το κέφι όντως θα έχει τον πρώτο λόγο από το πρώτο λεπτό μέχρι το κλείσιμο της παράστασης που όμοιά της έχει χρόνια να συμβεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Η Έλντα σε μεγάλα κέφια κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να χαρίζει γέλιο και στιγμές χαράς στο κοινό της, δίνοντας όμως συγχρόνως χώρο και χρόνο στους νέους καλλιτέχνες για να δείξουν το ταλέντο τους.

Όσο για τον Γιώργο Αλκαίο, προφανώς δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις ούτε credits για το τι να περιμένουμε από εκείνον αφού και μόνο τις επιτυχίες του να ερμηνεύει, είναι αρκετό για ένα γλέντι μέχρι το πρωί.

Οι πιο απολαυστικές στιγμές του προγράμματος είναι όταν συνυπάρχουν οι δύο καλλιτέχνες -και είναι πολλές αυτές οι στιγμές- επί σκηνής, αλληλοεπιδρώντας με πολύ χιούμορ και πειράγματα.

Αξίζει να δείτε τα βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved