Πρώτη εμφάνιση για Μακρή-Λιώση μετά το γάμο, η Περσάκη με τους γιους της & η Σάσα με τον ανιψιό της
Gossip Cam

Πρώτη εμφάνιση για Μακρή-Λιώση μετά το γάμο, η Περσάκη με τους γιους της & η Σάσα με τον ανιψιό της

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι βόλτες για αγορές αλλά και οι έξοδοι για διασκέδαση αυξάνονται!

Πού έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής; Πού είδαμε την Μάντη Περσάκη με τους γιους της και πού τη Σάσα Σταμάτη με τον ανιψιό της;

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο μικρός Πρίγκιπας» πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής. Η ηθοποιός με τον σύζυγό της απόλαυσαν της επί σκηνής τον αδερφό του Ντένη, Άρη Μακρή και μετά το τέλος πόζαραν αγκαλιά! Οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς “Ταμάμ”, έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Το ζευγάρι είναι αχώριστο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε και συνεργάστηκε στην μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1.
Οι δυο τους πήραν την απόφαση να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τη Μάντη Περσάκη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της συναντήσαμε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο παρέα με τους γιους της. Οι πιτσιρικάδες έχουν μεγαλώσει αρκετά και αποτελούν το κέντρο της γυμνάστριας, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο έκανε γνωστό τον χωρισμό της. «Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες. Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είχε δηλώσει.

Αν σε κάποιον έχει μεγάλη αδυναμία η Σάσα Σταμάτη, αυτός δεν είναι άλλος από τον ανιψιό της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές μαζί του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Τόσο η Σάσα όσο και ο πιτσιρικάς έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved