To κόκκινο φόρεμα της Ζήνας, το μπλέιζερ της Τσιμτσιλή και μία «αγκαλιά» γλυκά για την Κορινθίου
Gossip Cam

To κόκκινο φόρεμα της Ζήνας, το μπλέιζερ της Τσιμτσιλή και μία «αγκαλιά» γλυκά για την Κορινθίου

Ζήνα Κουτσελίνη και Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, το “Bread Factory”, πάντα ευαισθητοποιημένο σε θέματα ατόμων με αναπηρία, πραγματοποίησε ένα λαμπερό Christmas-Charity event στις εγκαταστάσεις ενός εκ των καταστημάτων του στο Μαρούσι, ενισχύοντας τον σύλλογο “ΔΥΑΜΕΑ” - “Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι”, που έχει ως σκοπό την αγάπη και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην καθημερινότητα.

Πλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο, έσπευσε να δώσει το παρών και να επικροτήσει αυτήν την τόσο αξιόλογη πρωτοβουλία. Charity Ambassadors της βραδιάς ήταν οι αγαπημένες παρουσιάστριες Ζήνα Κουτσελίνη και Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι οποίες συμβάλλουν ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων. Η ιδρύτρια και πρόεδρος του σωματείου εθελοντισμού και πράξης “ΔΥΑΜΕΑ”, Χρυσούλα - Σύλβια Αντώναρου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη Ηλία Πετρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του “Bread Factory” για την οικονομική τους αρωγή στην κάλυψη διαφόρων αναγκών σε οικογένειες ατόμων με αναπηρία.

0H6A5377.jpg

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:


Το εν λόγω κατάστημα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε το #FOODFORTHOUGHT, μια σειρά απο φιλανθρωπικές ενέργειες, δείχνοντας την ισχυρή του υποστήριξη σε κοινωνικά θέματα, ενώ έχει ήδη βοηθήσει στην ενίσχυση δεκάδων ιδρυμάτων και οργανισμών, όπως το νοσοκομείο παίδων ''Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’, το “Μ.Α.μ.Α”, τα “ΚΑΠΗ Αμαρουσίου”, το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α”, τον Σύλλογο Τυφλών ''ΦΑΡΟΣ’’, το “Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο” κ.α και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά σε δράσεις για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved