Οι total black Μαλέσκου-Κορινθίου και η σπάνια έξοδος του Γιώργου Μαυρίδη
Gossip Cam

Οι total black Μαλέσκου-Κορινθίου και η σπάνια έξοδος του Γιώργου Μαυρίδη

Κοινή έξοδος για Ιωάννα Μαλέσκου και Μαρία Κορινθίου. Η σπάνια έξοδος του Γιώργου Μαυρίδη! Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο “Macedonia Palace” της Θεσσαλονίκης το 1ο forum “Freddo Lovers”, μία καθόλου τυχαία επιλογή, αφού ο πρώτος κρύος καφές ανακαλύφθηκε τυχαία το 1957 εκεί κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της πόλης, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, που ταξίδεψαν αποκλειστικά από την Αθήνα για να συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοποριακή γιορτή της ελληνικής καφεκουλτούρας, επικεντρωμένη γύρω από τον εμβληματικό Freddo Espresso καφέ. “Ανεβάζοντας την Ελληνική Κουλτούρα του Καφέ στην Παγκόσμια Σκηνή” είναι το μότο του επιχειρηματία Γεννάδιου Λαυρεντίδη που οραματίζεται το forum αυτό να αποτελέσει αρχή για την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Freddo ως σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού.

CAF-(215).jpg

Total black Μαλέσκου-Κορινθίου



Πάνω από 60 επαγγελματίες της ελληνικής βιομηχανίας καφέ συμμετείχαν σε μια μοναδική εμπειρία τυφλής γευσιγνωσίας, προσφέροντας πληροφορίες για τις διαφορετικές γεύσεις και αρώματα του καφέ και με κοινό σκοπό να προωθηθεί ο Freddo διεθνώς ως μοναδικό ελληνικό ρόφημα. Το “Freddo Lovers” είναι κάτι περισσότερο από μια γιορτή. Είναι μια στρατηγική πρωτοβουλία για την τοποθέτηση του ελληνικού καφέ, ιδιαίτερα του Freddo, στην παγκόσμια σκηνή. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας αφήγησης που ξεπερνά τα σύνορα, προβάλλοντας την πλούσια ταπετσαρία της ελληνικής κουλτούρας του καφέ και τις δυνατότητές της στις διεθνείς αγορές.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved