Το σέξι μίνι της Κουλιανού, ο Λιάγκας και η επώνυμη παρέα του
Gossip Cam

Το σέξι μίνι της Κουλιανού, ο Λιάγκας και η επώνυμη παρέα του

Γιώργος Λιάγκας - Σε ένα φαντασμαγορικό pre-Christmas event γεμάτο tropical και festive διάθεση έδωσαν το παρών προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής, του αθλητισμού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, καθώς και φίλοι του “Don Papa Rum”, του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την “The Sky Spirits Company”.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “34 Athens” Bar Restaurant στην πλατεία Καρύτση, το “Don Papa Rum” υποδέχθηκε λαμπερούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο της πόλης και party influencers, οι οποίοι διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές του πιο εκκεντρικού και ξεχωριστού DJ της Αθηναϊκής νύχτας, Quentin, απολαμβάνοντας signature “Don Papa Rum” Cocktails, διασκεδάζοντας με ατελείωτο χορό και ταξιδεύοντας νοερά μέσα από το σκηνικό που θύμιζε πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων.

6Z3A8068-copy.jpg

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στέλλα Γιαμπουρά

Την γιορτινή διάθεση συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το photo booth και μια σειρά από άλλα activations, ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί, μετατρέποντας την βραδιά σε “talk of the town” για τα φετινά Χριστούγεννα!

Το “Don Papa Rum” είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, ενός από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο. Στο νησί Negros ή Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, που παλαιώνει για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα απολαυστικό απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved