Το καφέ jacket της Ναυσικάς και το λευκό φόρεμα της Βαλεντίνης Παπαδάκη
Gossip Cam

Το καφέ jacket της Ναυσικάς και το λευκό φόρεμα της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Εκρηκτικές οι εμφανίσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και της Βαλεντίνης Παπαδάκη στο Double Trouble party για τα γενέθλια του fitness guru Τάσου Μισαηλίδη και τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου του.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διπλό εορταστικό party του γνωστού fitness specialist & personal trainer Τάσου Μισαηλίδη, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του αλλά και τα εγκαίνια του studio γυμναστικής του στο Ελληνικό. Το παρών στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν επώνυμοι και μη φίλοι και αθλούμενοι του γυμναστή, ενώ το προσωπικό ανέλαβε να ξεναγήσει τους καλεσμένους στους χώρους προσφέροντας τους παράλληλα συμβουλές διατροφής και άσκησης.

1703244108078-530061896-0H6A6167.jpg

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ



Ο Τάσος Μισαηλίδης γνωστός για την πολύπλευρη αθλητική δράση του για 25 και πλέον χρόνια ασχολείται ως personal trainer μεταφέροντας την εμπειρία του και τις γνώσεις του, τόσο σε αθλητές παγκοσμίου κλάσης διαφόρων αθλημάτων, αλλά και σε ανθρώπους που προσπαθούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί celebrities τον επιλέγουν για personal trainer αλλά και για nutritionist.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved