Η κούκλα σύντροφος του Σαμπάνη, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Σκαφίδα & το total black look της Μπόσνιακ
Gossip Cam

Η κούκλα σύντροφος του Σαμπάνη, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Σκαφίδα & το total black look της Μπόσνιακ

Η βραδιά που φιλοξενήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Nox με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Πάντα και Ποτέ Volume 1» κατά την οποία έγινε και η απονομή των χρυσών επιτυχιών του μετατράπηκε ουσιαστικά σε μία συγκέντρωση καλών φίλων του τραγουδιστή. 

Ο Αντώνης Ρέμος είχε κοντά του αγαπημένα του πρόσωπα για να μοιραστεί μαζί τους άλλη μία επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του που μετράει ήδη πάνω από δύο δεκαετίες.

Ανάμεσα στους καλούς του φίλους τον οποίο και εκτιμάει δεόντως καλλιτεχνικά ήταν και ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή. Η μελαχρινή καλλονή μάλιστα είχε επιλέξει για την περίσταση ένα γοργονέ λαμέ φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

Τα φλας όμως έκλεψε και η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του καλού φίλου του Αντώνη Ρέμου εδώ και πολλά χρόνια, του Πύρρου Δήμα. Το ζευγάρι περιμένει σε λίγες εβδομάδες τον καρπό του έρωτά του και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμονούσας που δείχνει να ανυπομονεί για να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Τέλος, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ η οποία φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του συζύγου της Αντώνη Ρέμου για να τον στηρίξει και να τον εμψυχώσει αλλά και για να καμαρώσει στο πλάι του. Μάλιστα, η όμορφη Υβόννη είχε επιλέξει ένα υπέροχο total black σύνολο που αποτελούταν από cigarette παντελόνι και έναν ασορτί κορσέ που επίσης αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved