Σκουλός: Μαγνήτισε τα βλέμματα η σύζυγός του, Τζέλα – Η σπάνια εμφάνιση και το sparkle σακάκι
Gossip Cam

Σκουλός: Μαγνήτισε τα βλέμματα η σύζυγός του, Τζέλα – Η σπάνια εμφάνιση και το sparkle σακάκι

Σε μια από τις σπάνιες κοινές τους εξόδους ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του, Τζέλα.

Το ζευγάρι με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο Nox, οπού εμφανίζεται o Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Γοητευτικότατος ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks αλλά εκείνη που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν φυσικά, η πανέμορφη σύζυγός του, Τζέλα. Δεν χρειάστηκαν και πολλά φκιασίδια καθώς η Τζέλα διαθέτει φυσική ομορφιά με τα καταπράσινα μάτια της να λάμπουν!

skoulos-tzela-(3).jpg

Με ένα sparkle σακάκι σε ασημί απόχρωση κι ένα μαύρο παντελόνι έκανε τη διαφορά και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας!

Δες το ζευγάρι στη gallery

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε μιλήσει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» για την γνωριμία τους, όταν εκείνος είχε ασχοληθεί επιχειρηματικά με την εστίαση.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι. Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της (…) Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved