H sparkle ολόσωμη φόρμα της Φραγκάκη και οι πρωταγωνιστές του Κάνε ότι κοιμάσαι σε βραδινή έξοδο
Gossip Cam

H sparkle ολόσωμη φόρμα της Φραγκάκη και οι πρωταγωνιστές του Κάνε ότι κοιμάσαι σε βραδινή έξοδο

Στον απόηχο των φετινών Χριστουγέννων οι βραδινές έξοδοι δίνουν και παίρνουν.

Κι ένας από τους πιο υπερτέλειους προορισμούς, φυσικά το νυχτερινό κέντρο Nox! Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv και απαθανάτισε ανάμεσα σε άλλους την πάντα λαμπερή, Εύη Φραγκάκη με τον σύντροφό της αλλά και τους πρωταγωνιστές της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι με φίλους «καρδιακούς»

Η Εύη Φραγκάκη για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε άπαντες με την φανταστική της εμφάνιση. Για τη βραδιά της στο Nox επέλεξε μια sparkle ολόσωμη φόρμα στην πιο ωραία απόχρωση του μπορντό. Ένα σύνολο που αναδείκνυε τέλεια την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της.

6033_EVI_FRAGAKI_ILIAS_FILOPOYLOS_712024.jpg

Στο πλευρό της ο γοητευτικός σύντροφός της. Δεν ξέρω αν θα κάνω δεύτερο γάμο. Μπορεί, δεν το έχω σκεφτεί. Κοίταξε είμαστε σε μια διαδικασία και ο Γιώργος και εγώ που πιθανό είναι να μας έρθει», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Την ίδια βραδιά στο νυχτερινό κέντρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρωταγωνιστές της σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» ενώ στην παρέα τους προστέθηκε κι ένα μίνι reunion αφού στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου πόζαρε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Άκης Σακελλαρίου.

Μαζί τους η Λήδα Ματσάγγου, η Τζένη Θεωνά και ο Δημήτρης Καπετανάκος.

Δες φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved