O Light με το κορίτσι του για ψώνια - Πιασμένοι χέρι χέρι οι δύο ερωτευμένοι!
Gossip Cam

O Light με το κορίτσι του για ψώνια - Πιασμένοι χέρι χέρι οι δύο ερωτευμένοι!

Ο Light φαίνεται πως κάθε φορά που βγαίνει για ψώνια με το κορίτσι του, την Άννα Θεοδωρίδη, απολαμβάνει στο φουλ το shopping therapy!

Πάντως την ημέρα που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε ψώνια του στο Golden Hall, ο γνωστός μουσικός έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κοιτά στα μάτια την καλλονή αγαπημένη του ενώ όταν βγήκε από κατάστημα γνωστής φίρμας όπου είχε μόλις ψωνίσει κάτι που του άρεσε πολύ, δεν έκρυψε το πόσο ευτυχισμένος ήταν.

light-anna-(1).jpg

O Light χέρι χέρι με την καλλονή σύντροφό του, Άννα

Το ζευγάρι περιηγήθηκε εκείνη την ημέρα στο γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και αν και όλοι γύρω τους τούς αναγνώριζαν, εκείνοι έδειχναν να αδιαφορούν για όλους και για όλα, απολαμβάνοντας αυτή την βόλτα τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Light και η σύντροφός του, Άννα, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα είναι αχώριστοι αφού δεν υπάρχει ούτε μία δημόσια εμφάνιση του εκκεντρικού τράπερ που να μην είναι εκείνη στο πλευρό του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε τους δυο τους σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και ο Light έχει δηλώσει πως αν υπάρξει πρόταση γάμου θα είναι ο πρώτος που θα το επικοινωνήσει.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρόσφατη έξοδό του για ψώνια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved