Night out για ερωτευμένα ζευγάρια και βόλτες στη χειμωνιάτικη λιακάδα για Σταμάτη-Παναγοπούλου
Gossip Cam

Night out για ερωτευμένα ζευγάρια και βόλτες στη χειμωνιάτικη λιακάδα για Σταμάτη-Παναγοπούλου

Οι celebrities τις προηγούμενες μέρες τού έδωσαν και κατάλαβε σε διασκέδαση και γλέντι μέχρι το πρωί. Υπήρξαν και άλλοι όμως που απόλαυσαν τις χειμωνιάτικες λιακάδες τα πρωινά. 

Η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη έκαναν βραδινή έξοδο για να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια ενός καλού τους φίλου και η Μαρία Κορινθίου κατάφερε να κάνει τα φλας να αστράψουν μέσα στη νύχτα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της με κόκκινη τουαλέτα και ασορτί μπότες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ένα άλλο λαμπερό ζευγάρι, η Νίνα Λοτσάρη με τον σύντροφό της Χρήστο Λεμονίδη βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το ζευγάρι σε πολύ μεγάλα κέφια και με την όμορφη τραγουδίστρια να λάμπει μέσα στη φούξια καμπαρντίνα της, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκείνο το βράδυ. Οι δυο τους διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με φίλους. Δείτε φωτογραφίες:

Πιο πρωινοί τύποι η Σάσα Σταμάτη και η Κατερίνα Παναγοπούλου που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές βόλτες τους στη χειμωνιάτικη λιακάδα. Τη μεν Σάσα στη Γλυφάδα με casual αλλά πάντα πολύ προσεγμένο total black look, τη δε Κατερίνα Παναγοπούλου στο κέντρο της Αθήνας να διασχίζει τον δρόμο. Καλά κρυμμένη πίσω από τα μαύρα γυαλιά της και φορώντας μία τσάντα γνωστού οίκου μόδας που τράβηξε τα βλέμματα, η Κατερίνα Παναγοπούλου διέσχισε τον δρόμο, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο κινητό της που αποτελεί και «εργαλείο» της δουλειάς της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των δύο κυριών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved