Μάρα Ζαχαρέα: Βραδινή έξοδος για διασκέδαση με τον καλύτερο συνοδό, τον γιο της, Βασίλη
Gossip Cam

Μάρα Ζαχαρέα: Βραδινή έξοδος για διασκέδαση με τον καλύτερο συνοδό, τον γιο της, Βασίλη

Σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση έκανε η Μάρα Ζαχαρέα και είχε τον καλύτερο συνοδό, τον γιο της Βασίλη Ρουσσόπουλο

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης του Star βρέθηκε μαζί με τον γιο της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα και μαζί απόλαυσαν το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά. Μάλιστα, στην παρέα του κάποια στιγμή το συγκεκριμένο βράδυ βρέθηκε και η καλή φίλη της Μάρας Ζαχαρέα, η Τίνα Μεσσαροπούλου. Οι δύο γυναίκες είναι εδώ και χρόνια φίλες και μάλιστα κάνουν κάθε καλοκαίρι κοινές διακοπές στην αγαπημένη τους Πάρο.

Φυσικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Βασίλη Ρουσσόπουλο ο οποίος σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά συνοδεύοντας τη μητέρα του. Ο Βασίλης, ο οποίος έχει ακόμα μία αδελφή, την Άννα, έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics.

Είναι φυσικά και τα δύο παιδιά οι αδυναμίες του Θοδωρή Ρουσσόπουλου και της Μάρας Ζαχαρέα που νιώθουν περήφανοι για όλα όσα έχουν καταφέρει ο Βασίλης και η Άννα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έδειξε να διασκεδάζει με την ψυχή της έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, τον γιο της.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από τη συγκεκριμένη έξοδό τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved