Χάρης Κωστόπουλος: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στην κηδεία - Οι γιοι τους στο πλευρό της
Η σύζυγος του Χάρη Κωστόπουλου, Βιβή Ρίζου, με τους γιους της, Ραφαήλ και Χρήστο.
NDP Photo Agency
Gossip Cam

Χάρης Κωστόπουλος: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του στην κηδεία - Οι γιοι τους στο πλευρό της

Σήμερα, Τρίτη 23 Γενάρη, ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο αντίο στον πολύ αγαπημένο τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος, σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή έγινε στις 10:00, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας και πλήθος κόσμου άρχισε να πηγαίνει στο σημείο από νωρίς το πρωί.

Μεταξύ αυτών και πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ίμβριος και άλλοι.

Όπως θα δείτε και στα σχετικά στιγμιότυπα, υποβασταζόμενη ήταν η σύζυγος του τραγουδιστή, Βιβή και οι γιοι του, έχοντας στο πλευρό της τους γιους τους, Ραφαήλ και Χρήστο.

4114058.jpg

Η σύζυγος του Χάρη Κωστόπουλου, Βιβή Ρίζου, με τους γιους της, Ραφαήλ και Χρήστο.

Στην κηδεία βρέθηκε και η χήρα του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα μαζί με την κόρη της Ειρήνη Κεσογλίδου.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε σε ανακοίνωσή της στα social media, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία τους:

«Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στην παρακάτω gallery:

Πώς είχε ανακοινωθεί ο θάνατός του

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε στο Facebook:

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».

Το βίντεο, μέσα από το καμαρίνι του, λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο

Στα μέσα Δεκεμβρίου το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ανακοίνωσε πως ο Χάρης Κωστόπουλος με τη Σοφία Δανέζη, θα κάνουν μία παύση από το σχήμα λόγω της εισαγωγής του στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια που μέχρι πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στο πλευρό του, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας στο instagram της ένα βίντεο που τράβηξε στο καμαρίνι του, λίγες ημέρες πριν από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Το τελευταίο μας αστείο», σημείωσε στο βίντεό της η Σοφία Δανέζη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved