H κόκκινη βέσπα της Ζουγανέλη, το ξεφάντωμα του Φερεντίνου στον Τσαλίκη & η έξοδος της Μπακοδήμου
Gossip Cam

H κόκκινη βέσπα της Ζουγανέλη, το ξεφάντωμα του Φερεντίνου στον Τσαλίκη & η έξοδος της Μπακοδήμου

Και ποιους δεν «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός τα τελευταία 24ωρα σε στέκια ή κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!

Είδαμε μέρα μεσημέρι την Ελεονώρα Ζουγανέλη να περιηγείται στους δρόμους της πόλης με την πολύ στυλάτη κόκκινη βέσπα της που είχε φορτώσει με ψώνια.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μετακινείται όπου και αν θέλει να πάει με το δίτροχο και φυσικά έχει βολευτεί που μπορεί να το παρκάρει όπου θέλει και να κάνει απερίσπαστη τις δουλειές της στο κέντρο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκε να διασκεδάζει ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος μάλιστα έδειξε να το ευχαριστιέται καθώς τον ξεσήκωσαν οι επιτυχίες των ερμηνευτών. Μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης τον πλησίασε την ώρα του προγράμματός του και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ως guest ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκαν να διασκεδάζουν ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου οι οποίοι είναι αχώριστοι. Το... Survivor ζευγάρι έσπευσε στο συγκεκριμένο κέντρο για να απολαύσει το σχήμα και διασκέδασε μέχρι το πρωί. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν επίσης η Μαριπόζα, η Κάτια Ταραμπάκο, η Τζένη Κατσίγιαννη και ο Ματθαίος Γιαννούλης. Τέλος, σε στέκι της Αθήνας βρέθηκε με τους συνεργάτες της η Μαρία Μπακοδήμου σε σπάνια έξοδό της, μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Ντυμένη όπως πάντα πολύ κομψά με total black λουκ η όμορφη παρουσιάστρια είχε πολλά να πει με τους συνεργάτες της από την εκπομπή, ανάμεσα τους και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved