Οι celebrities στη Θεσσαλονίκη! Η Ανδρομάχη με τον Φέρρη και η Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της
Gossip Cam

Οι celebrities στη Θεσσαλονίκη! Η Ανδρομάχη με τον Φέρρη και η Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της

New Season Event για το κτηνιατρείο της γνωστής Dr. Vet Νικολέτας Σερέτη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και πάρα πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

H αγαπημένη κτηνίατρος Νικολέτα Σερέτη υποδέχθηκε πλήθος επώνυμων φίλων, συνεργατών και κατοικιδιογονέων στο new season party της κλινικής της στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Από νωρίς το απόγευμα το κτηνιατρείο γέμισε από ευχές και χαμόγελα, ενώ η βραδιά απογειώθηκε με το ξεσηκωτικό dj set του Τάσου Ριζόπουλου.

IMG_1781.jpg

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος

Η Νικολέτα Σερέτη έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη στήλη της στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου του OPEN TV, με την Ελένη Τσολάκη, αλλά και γενικότερα από την έντονη τηλεοπτική της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, τις δράσεις της στα social media και το κανάλι της στο Youtube, ενώ πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα προστασίας των ζώων διοργανώνει συνεχώς φιλανθρωπικές δράσεις για την προστασία των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

Μεταξύ αυτών που είδαμε εκεί ήταν ο Θοδωρής Φέρρης, η Ανδρομάχη και η Ναταλία Δραγούμη. Απαρατήρητοι όμως δεν πέρασαν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και παρόλο που έχουν πάρει διαζύγιο είναι πάρα πολύ αγαπημένοι. Δεν δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν και μαζί στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες από το λαμπερό event, στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved