Σπάνια εμφάνιση του Τζεβελέκου με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη & το θεατρικό ντεμπούτο της Ταραμπάνκο
Gossip Cam

Σπάνια εμφάνιση του Τζεβελέκου με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη & το θεατρικό ντεμπούτο της Ταραμπάνκο

Λίγοι θυμούνται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μας συστήθηκε ως ηθοποιός, πολύ πριν ανακηρυχθεί νικήτρια του GNTM και τώρα είπε να καταπιαστεί πάλι με την τέχνη της υποκριτικής, αυτή τη φορά στο θέατρο. 

Η όμορφη Κάτια μάλιστα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ή Με Μένα 'Η Με Καμία» του Ιάκωβου Μυλωνά στην οποία πρωταγωνιστεί και εκείνος. Μαζί τους ο Σπύρος Μπιμπίλας.

0125_IAKOVOS_MILONAS_KATIA_TARAMPANKO_SPIROS_MPIMPILAS_1822024.jpg

Οι τρεις καλλιτέχνες φυσικά είχαν μεγάλο άγχος για την πρεμιέρα τους (18/2) όμως φρόντισαν να την τιθασεύσουν και να αποδώσουν μοναδικά τους ρόλους τους. Το βράδυ της πρεμιέρας που έγινε στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Κάτια Ταραμπάνκο είχε στο πλευρό της τους γονείς της που την καμάρωσαν επί σκηνής.

Μία ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν και η εμφάνιση, μετά από καιρό, ανάμεσα στο κοινό, του Σωτήρη Τζεβελέκου με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Έφη Θεοχάρη οι οποίοι πλέον δεν ασχολούνται με την υποκριτική. Οι δύο ηθοποιοί πλέον ασχολούνται με άλλα πράγματα επαγγελματικά, όμως λατρεύουν το θέατρο και συχνά απολαμβάνουν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved