Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για shopping therapy, λίγο πριν γεννήσει!
Gossip Cam

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για shopping therapy, λίγο πριν γεννήσει!

Με φουσκωμένη κοιλίτσα, πολύ χαρούμενη και ξέγνοιαστη εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ευτυχισμένη μανούλα ενός πανέμορφου μπόμπιρα, του μικρού Βλάσση, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν από 16 μήνες και άλλαξε για πάντα την κοσμοθεωρία της αλλά και του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, μετράει πλέον και πάλι αντίστροφα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

7858_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_1452024.jpg

Έχει μπει στην τελική ευθεία πριν γεννήσει και μέχρι τότε δείχνει να απολαμβάνει αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής της που βιώνει για ακόμα μία φορά μέσα σε μικρό, σχετικά, διάστημα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της την οικογένειά της και έχει αφοσιωθεί σε αυτήν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την τηλεοπτική της καριέρα. Εκείνο που δείχνει να την ενδιαφέρει μόνο είναι η ανατροφή του μικρού της γιου και φυσικά η στιγμή που θα έρθει να βιώσει για ακόμα μία φορά το θαύμα της ζωής της, με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό» είχε πει πριν από λίγο καιρό η ίδια, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και πρόσθετε: «Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει την καθημερινότητά της κάνοντας ψώνια με φίλες της στο κέντρο της Αθήνας χαρούμενη και χαμογελαστή. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved