Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πάρτι γενεθλίων, οι τρεις τούρτες και η... ηλικία!
Gossip Cam

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πάρτι γενεθλίων, οι τρεις τούρτες και η... ηλικία!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια τη Δευτέρα 27/5 όμως είπε να τα γιορτάσει μαζί με φίλους σε ένα ξέφρενο πάρτι όπου διασκέδασαν όλοι! 

Η βασίλισσα της νύχτας όπως την αποκαλούν από τότε που γνώριζε τις τεράστιες επιτυχίες της κατά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, γιόρτασε χθες (24/5) τα γενέθλιά της παρουσία πολλών καλών φίλων.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτά είναι τα 4 κορυφαία μυστικά ομορφιάς της βασίλισσας!

0H6A4565.jpg

Η μεγάλη γιορτή φιλοξενήθηκε σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών στην καρδιά της Αθήνας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε... φαντασμαγορική είσοδο με ένα υπέροχο μάξι φόρεμα με παγιέτες που της πήγαινε πολύ. Χαμογελούσε συνεχώς και φυσικά ήταν το ίδιο λαμπερή όπως τη γνωρίζουμε.

Έχοντας αφήσει στο μακρινό παρελθόν την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της που ανησύχησε όλους όσοι την αγαπούν, η Ζωζώ με κέφι και μπρίο υποδέχτηκε όλους τους καλούς της φίλους. Φυσικά, συνοδευόταν από τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Στο πάρτι έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας, η Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό, η Λουκίλα Καρρέρ, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου και πολλοί ακόμα καλοί της φίλοι οι οποίοι φυσικά την καταχειροκρότησαν όταν ήρθε η στιγμή της... τούρτας! Ή πιο σωστά η στιγμή για τις τρεις εντυπωσιακές τούρτες που είχαν ετοιμάσει για εκείνη.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευχαρίστησε τους πάντες και διασκέδασε με την παρέα της μέχρι αργά το βράδυ.

Όσο για την ηλικία της Ζωζώς και τα κεράκια που έσβησε στην τούρτα, εννοείται πως η βασίλισσα δεν έχει ηλικία, όσα χρόνια και αν περάσουν!

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved