
Απαστράπτουσα η Χριστιάνα Καρνέζη στο πιο θεαματικό catwalk της Athens Fashion Week
Στην Athens Fashion Week, γνωστή και ως Ελληνική Εβδομάδα Μόδας βρέθηκε η Χριστιάνα Καρνέζη και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.
Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο στην Αθήνα – την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η διοργάνωση συγκεντρώνει σχεδιαστές, fashion influencers, μοντέλα, φωτογράφους και λάτρεις της μόδας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Την τέταρτη μέρα της 36ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, στην Πέτρινη Αποθήκη Πειραιά, παρουσιάστηκε το σόου του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου και ανάμεσα στα πρόσωπα που έλαμψαν με την παρουσία τους ήταν Χριστιάνα Καρνέζη η οποία επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία.
Χριστίνα: Ο πόλεμος στο Twitter, η ομοιότητα με την Ιβάνα Τραμπ & η αποθέωση

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος χάρισε τις πιο εντυπωσιακές και αρτίστικες εικόνες της διοργάνωσης και η εντυπωσιακή ηθοποιός επέλεξε μία μοναδική δημιουργία για να τον τιμήσει.
Δείτε φωτογραφίες:


Χριστιάνα: H νέα εντυπωσιακή προσθήκη στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ο ρόλος της
Χριστιάνα: Πόζαρε αφοπλιστικά στον φακό και "σταμάτησε" την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας