Gossip Cam

Αποκλειστικό - Θοδωρής Αθερίδης: Η μοναχική έξοδος, το γεύμα και η τυχαία συνάντηση με την Αλεξίου

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσει το μεσημεριανό του ενώ ειχε και μια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε την ώρα που απολάμβανε το γεύμα του ενώ δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος και από τους περαστικούς.

Σμαράγδα Kαρύδη: Στην πρεμιέρα του Αθερίδη με το πιο αναπάντεχο look και τα μποτάκια που θέλεις!

Όση ώρα καθόταν σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας ξαφνικά στο δίπλα τραπέζι κάθισε η Χαρούλα Αλεξίου. Οι δυο τους χαιρετήθηκαν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό.

Ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σε βλέπω» στο θέατρο μικρό Παλλάς προσπαθεί να τα προλαβαίνει όλα στην καθημερινότητά του και να διατηρεί μια ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής!

«Στα 40 χρόνια που δουλεύω, φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που θα έχω ελεύθερο Σαββατοκύριακο. Θα ταξιδέψω, δεν υπάρχει περίπτωση! Αλλάζω και αμάξι τώρα για να κάνω αυτό ακριβώς το πράγμα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε:

Αθερίδης: «Στα 40 χρόνια που δουλεύω, φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που…»

Αθερίδης: «Πώς θα ζήσω με τη σύνταξη που παίρνει ένας ηθοποιός;» - Η εξομολόγηση για τα εγγόνια του

Θοδωρής Αθερίδης: «Προσεύχομαι τη νύχτα, όταν πέφτω να κοιμηθώ, λέω την ευχούλα»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved