Τα νυχτοπερπατήματα των celebs λίγο πριν αποχωριστούν το 2025! Οι glam εμφανίσεις & τα χαμόγελα
Gossip Cam

Τα νυχτοπερπατήματα των celebs λίγο πριν αποχωριστούν το 2025! Οι glam εμφανίσεις & τα χαμόγελα

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2025, η αθηναϊκή νύχτα κινήθηκε σε έντονους ρυθμούς, με τα αγαπημένα στέκια διασκέδασης να γεμίζουν από λάμψη, γνωστά πρόσωπα και ανεβασμένη διάθεση.

Celebrities από τον χώρο των media, της μουσικής και της τέχνης βγήκαν για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά με μουσική, χορό και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το Nox βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της κοσμικής ζωής. Εκεί διασκέδασαν ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα με ένα κατακόκκινο σατέν φόρεμα, αποδεικνύοντας πως το glam παραμένει διαχρονικό. Την ίδια βραδιά, στο ίδιο κέντρο, βρέθηκε και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος δεν δίστασε να ανέβει στη σκηνή, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Εξίσου έντονη ήταν η κίνηση και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Δέσποινα Βανδή. Ανάμεσα στους θαμώνες ξεχώρισε η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της τραγουδίστριας, με ένα αμπιγιέ ασημί φόρεμα, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης η Λιλή Περγαντά, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Μαρία Σολωμού. Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Μανώλης Κονταρός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χαρίζοντας ένα αυθεντικό μουσικό στιγμιότυπο.

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2025, στο Nox διασκέδασε και ο Απόστολος Γκλέτσος με τη σύντροφό του Ιζαμπέλλα Αρβανίτη. Ο ηθοποιός έδωσε τον δικό του τόνο στη βραδιά, χορεύοντας και τραγουδώντας με την ψυχή του, ενώ δεν έλειψε και η ζεστή στιγμή με τον παλιό του φίλο Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο μοιράζονται χρόνια φιλίας.

Δυναμικό «παρών» στη νυχτερινή ζωή της πόλης, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2025, έδωσε και το nightclub “Lohan” στην Ιερά Οδό, το οποίο υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με ένα εντυπωσιακό new season opening party για τα θρυλικά “Sequel Thursdays”. Με mainstream μουσικές επιλογές από τον dj Dim Angelo, το opening συγκέντρωσε δημοσιογράφους, φίλους του θεσμού και πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, των media και της nightlife σκηνής, δημιουργώντας από νωρίς ένα σκηνικό γεμάτο ενέργεια και ρυθμό. Είδαμε εκεί να διασκεδάζουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Μανίκας, η Στέλλα Γιαμπουρά και πολλοί ακόμα επώνυμοι.

Έτσι, ανάμεσα σε μπουζούκια και clubs, λαμπερά looks και αληθινά χαμόγελα, οι celebrities αποχαιρέτησαν το 2025 με τον πιο φωτεινό τρόπο, αφήνοντας πίσω εικόνες γεμάτες μουσική, στιλ και την ακαταμάχητη μαγεία της αθηναϊκής νύχτας.

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved