Όλη η showbiz στο Θέατρο Άλσος! Η πρεμιέρα που έκλεψε την παράσταση πριν καν ανοίξει η αυλαία
Gossip Cam

Όλη η showbiz στο Θέατρο Άλσος! Η πρεμιέρα που έκλεψε την παράσταση πριν καν ανοίξει η αυλαία

Με πλήθος γνωστών προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο και έντονο άρωμα καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (5/6) η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Του αγοριού απέναντι» στο Θέατρο Άλσος.

Η βραδιά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του θεατρικού και κοσμικού κόσμου, με δεκάδες καλεσμένους να δίνουν το «παρών» και να απολαμβάνουν τη νέα θεατρική παραγωγή.

ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος ΔΕΗ

theatro-alsos-premiera-3.jpg

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη του Γιώργου Χατζηνάσιου, ο οποίος πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν επίσης η Βασιλική Νταντά, η Μορφούλα Ιακωβίδου, η Αλίνα Κοτσοβούλου, ο Γιάννης Μανιός, η Ματίνα Ζάρα, η Μαρία Σολωμού, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ιζαμπέλα Φούλοπ, ο Θάνος Μπίρκος, ο Άκης Δείξιμος, η Σύλβια Δεληκούρα μαζί με τον γιο της, καθώς και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Φυσικά, από τη μοναδική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η Λουκίλα Καρρέρ, μιας και στην παράσταση ακούγονται οι μοναδικές δημιουργίες του αξέχαστου Μίμη Πλέσσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και δύο εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί μετά το τέλος της παράστασης, κερδίζοντας τα φλας των φωτογράφων και τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Θέατρο Άλσος ήταν γιορτινή από νωρίς, με τους θεατές να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα καλοκαιρινή παραγωγή, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει μία από τις θεατρικές επιτυχίες της σεζόν. Η θερμή υποδοχή του κοινού και η παρουσία τόσων αγαπημένων προσώπων του θεάτρου, της μουσικής και της τηλεόρασης επιβεβαίωσαν το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από την παράσταση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μια παράσταση που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Η πρεμιέρα του «Του αγοριού απέναντι» έδωσε το στίγμα μιας παραγωγής που συνδυάζει το χιούμορ, τη συγκίνηση και τη νοσταλγική διάθεση, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαιρινό σκηνικό του Θεάτρου Άλσους. Με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό σχήμα, λαμπερούς συντελεστές και την αγάπη του κοινού ήδη από το πρώτο βράδυ, η παράσταση φαίνεται πως έχει όλα τα εφόδια για να κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό και να αποτελέσει μία από τις πιο πολυσυζητημένες θεατρικές εξόδους του φετινού καλοκαιριού.

Με 20 χορευτές, 8μελή ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Δίσκου, χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και σκηνικά του Γιάννη Μουρίκη, «ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» υπόσχεται να γίνει η πιο μελωδική και νοσταλγική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΣΚΟΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

VIDEO ART: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΜΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ - ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΤΡΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ: ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΑΜΑΝΩΛΗΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

ΚΑΡΟΛΑΙΝ: ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

ΕΛΕΝΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΗΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ

ΛΙΖΑ: ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ

ΚΑΤΙΓΚΩ ΠΑΠΠΑΣ: ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ

ΚΥΡΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ

ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑ: ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ

ΑΝΝΟΥΛΑ: ΦΑΙΗ ΦΡΑΓΚΑΛΙΩΤΗ

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Μπουζούκι & Ακουστική Κιθάρα: Κώστας Βέττας

Μπουζούκι: Αλέξανδρος Σοφός

Ακορντεόν: Γιώργος Τσιατσούλης

Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Μπάσο: Παρασκευή Κουτάλου

Πιάνο: Κώστας Συντρίδης

Κιθάρες: Μηνάς Λιάκος

Τρομπόνι & Κρουστά: Ρενάτο Κούσι

ΧΟΡΕΥΤΕΣ:

Καλογεροπούλου Αναστασία, Καραγιαννίδη Κατερίνα, Κεσίδου Ασημένια, Μαυρομανωλάκη Έλενα, Μαρτίνη Ναταλία, Μορόμαλου Βιργινία, Μπηλιώνη Δώρα, Σκοπετέα Νεφέλη, Στεργιούλη Αντριάννα, Χρόνη Αντιγόνη, Δάφνης Κωνσταντίνος, Δεληγιαννίδης Γρηγόρης, Κατσούδας Κωνσταντίνος, Μανιατόπουλος Ηλίας, Μέτσο Δαμιανός, Παπαδόπουλος Γιώργος, Ρεΐσης Σαράντης, Σέρτσας Γιώργος, Χαλάτσης Πάρης, Χατζίδης Κωνσταντίνος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΔΕΗ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210-8227471 & 210-8831487

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 150 λεπτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/summer/tou-agoriou-apenanti/ και στα ταμεία του Θεάτρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ MEDIA: MK GROUP OF COMPANIES
ΕΛΕΝΗ ΤΩΡΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
SOCIAL MEDIA: ΚΑΛΛΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ – POP COMMUNICATIONS
PROJECT MANAGER: ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MK GROUP OF COMPANIES: ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved