Γερονικολού: Η διπλή έκπληξη για τα γενέθλιά της επί σκηνής - Ο Τσιμιτσέλης & οι ευχές
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Κατερίνα Γερονικολού με έναν ιδιαίτερο τρόπο, έχοντας στο πλευρό της τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται φέτος τη θεατρική σκηνή.
Οι συνεργάτες της στην παράσταση «Του αγοριού απέναντι», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλσος και έχει ξεχωρίσει ως μία από τις επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού, φρόντισαν να της ετοιμάσουν μια όμορφη έκπληξη.
Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού: Γενέθλια με τρυφερές ευχές και χιούμορ

Η ηθοποιός βρέθηκε μπροστά σε όχι μία, αλλά δύο μεγάλες τούρτες, οι οποίες ήταν διακοσμημένες με ευχές και φωτογραφίες της. Η κίνηση των συνεργατών της την έκανε να συγκινηθεί, με την ίδια να απολαμβάνει τη στιγμή μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα της στη θεατρική σκηνή.
Φυσικά, από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της και συμπρωταγωνιστής της, Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός είχε δεχτεί αντίστοιχη έκπληξη πριν από μερικές εβδομάδες, όταν είχε γιορτάσει τα δικά του γενέθλια, και αυτή τη φορά ήταν εκεί για να μοιραστεί μαζί της τη χαρούμενη στιγμή.
Η συγκεκριμένη βραδιά, ωστόσο, είχε και αρκετές παρουσίες από τον χώρο της showbiz. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε γνωστά πρόσωπα που επέλεξαν να βρεθούν στο Θέατρο Άλσος και να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Βέρτης και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετη εμφανίστηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην παράσταση, και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από την καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου, με τους δύο ηθοποιούς να δείχνουν πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα τις στιγμές μαζί με αγκαλιές και φιλιά.
Η βραδιά συνδύασε θέατρο, γιορτινή διάθεση και όμορφες στιγμές μεταξύ των συντελεστών, με την Κατερίνα Γερονικολού να δέχεται τις ευχές των συνεργατών, των φίλων και των αγαπημένων της προσώπων.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά: