Gossip Cam

MAD VMA 2022: Συγκίνηση και δάκρυα από την αδελφή του Mad Clip και τη Φουρέιρα για τη βράβευσή του

MAD VMA 2022: Δεν κατάφεραν η Ελένη Φουρέιρα και η αδελφή του Mad Clip, η Άσπα, να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν τούς παραδόθηκε το βραβείο για το πολύ επιτυχημένο ντουέτο που είχαν κάνει Φουρέιρα-ΜadClip. 

Λίγο πριν είχε παίξει στο τεράστιο video wall ένα βίντεο με τον Mad Clip να λέει "ευχαριστώ" για την αγάπη του κόσμου, σαν να ήταν και εκείνος παρών στη βραδιά.

Η Άσπα, η αδελφή του η οποία ακολουθεί δειλά δειλά τα πρώτα δικά της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκε στο stage μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και μαζί παρέλαβαν από την παρουσιάστρια του συγκεκριμένου βραβείου, Σταματίνα Τσιμτσιλή το βραβείο. Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στον αγαπημένο καλλιτέχνη που τόσο ξαφνικά έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Παραλιακή.

"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ" είπε η Ελένη Φουρέιρα για τον αγαπημένο της φίλο που μόνο καλά πράγματα είχε να θυμάται από εκείνον.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλο το γήπεδο με τις δύο τραγουδίστριες να μην καταφέρνουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους on stage.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Το gossip-tv τσάκωσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στα backstage μετά την απονομή και εκείνη φανερά συγκινημένη επίσης, μίλησε για αυτές τις στιγμές που έζησε με την Άσπα και την Ελένη Φουρέιρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved