Gossip Cam

MAD VMA 2023 backstage: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα!

MAD VMA 2023: Το gossip-tv βρίσκεται στα backstage της μεγάλης βραδιάς και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή!

Φυσικά, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ξεχωριστή μιας και ουσιαστικά σηματοδοτεί την επιστροφή της στην ενεργό δράση μετά τη γέννηση της κόρης της, παρ' όλο που έχει προηγηθεί μία sold out συναυλία της που περίμεναν πώς και πώς οι φαν της.

foureira.jpg

Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον συγκεκριμένο θεσμό και δεν λείπει ποτέ από τη διοργάνωση, απόψε αναμένεται να χαρίσει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό με μία εμφάνιση που -όπως πάντα- θα συζητηθεί.

Ο φακός του gossip-tv την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στα παρασκήνια του κλειστού γηπέδου του Tae Kwon Do και φυσικά είχε στο πλευρό της όλους τους πολύτιμους συνεργάτες της, ανάμεσά τους βέβαια και τον μακιγιέρ και hair stylist Παντελή Τουτουντζή.

Δείτε την άφιξή της στο χώρο, όπου φυσικά εμφανίστηκε με πολύ εντυπωσιακό outfit που μόνο εκείνη θα μπορούσε να το υποστηρίξει:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved