Το gossip-tv συνάντησε τον Ρουβά! Οι συναυλίες, το Voice και το 4ο παιδί
Gossip Specials

Το gossip-tv συνάντησε τον Ρουβά! Οι συναυλίες, το Voice και το 4ο παιδί

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για το καλοκαιρινό tour «The ace of hearts tour».

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή και ένα show που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί από τον ίδιο. Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει ευτυχισμένος που επιστρέφει με συναυλίες, αφού όπως είπε είναι ο φυσικός του χώρος.

«Έχω καιρό να κάνω tour στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο φυσικός μου χώρος και είναι ο τρόπος που επικοινωνώ καλύτερα με τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό με εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο τρόπο εμφάνισής μου μπροστά σε κόσμο και ακριβώς επειδή ο κόσμος βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά και συναισθηματικά, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να επικοινωνήσω μαζί τους, να περάσουμε όλοι καλά ,να διασκεδάσουμε , να ξεφύγουμε από τα καθημερινά και ν' ανεβάσουμε την ενέργειά μας», δήλωσε στο gossip-tv.gr και συνέχισε: «Μου έλειψε το τραγούδι, αλλά έκανα κάτι άλλο που μου άρεσε πάρα πολύ. Γύρισα μια ταινία με την Αθηνά Τσαγκάρη . Τώρα βρίσκεται στο μοντάζ και νομίζω ότι από Σεπτέμβρη θα προβληθεί στους κινηματογράφους».

Το tour του Σάκη Ρουβά έχει ως σήμα κατατεθέν την καρδιά και εξηγεί τον λόγο. «Η καρδιά παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε όλες τις συναυλίες. Αυτή την φορά θέλησα να το επικοινωνήσω περισσότερο στον κόσμο. Το τραγούδι και η μουσική περνάει μέσα από την καρδιά και τα συναισθήματα που προκαλεί και είναι ο πιο αγνός τρόπος επαφής». Βέβαια, το «The ace of hearts tour» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Σάκης Ρουβάς είναι αγγελιοφόρος του συλλόγου «Ελπίδα» και θέλει να βοηθήσει στην δημιουργία μιας τράπεζας εθελοντών μυελού των οστών. «Όλο το tour είναι αφιερωμένο στο όραμα «Ελπίδα» το οποίο είναι μια προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργηθεί μια τεράστια τράπεζα εθελοντών δωρητών μυελού των οστών . Είναι κάτι που ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα και τους φοβίζει λίγο όταν ακούει «μυελό των οστών». Θέλω να το επικοινωνήσω αυτό στον κόσμο και να ενημερωθεί γι' αυτό γιατί είναι κάτι απλό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί σώζεις έναν συνάνθρωπό σου και θέλουμε να ενημερωθεί ο κόσμος και να φτιάξουμε την μεγαλύτερη τράπεζα».


Μαζί του στους τέσσερις- μέχρι στιγμής- σταθμούς του tour θα είναι οι Onirama, η Ελένη Φουρέιρα με τους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Στο πλευρό του θα εμφανιστεί και το νεανικό συγκρότημα Boys & Noice. Ο Σάκης Ρουβάς εξήγησε ότι θέλει να βοηθάει τα νέα παιδιά, αφού και εκείνος θα ήθελε στο ξεκίνημα της καριέρας του να τον είχε κάποιος στο πλευρό του. Μάλιστα, παρακολουθεί όταν προλαβαίνει το «The Voice». «Είμαι υπέρ των talent show. Δίνουν την ευκαιρία στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο. Και εγώ αν ξεκινούσα τώρα την καριέρα μου θα πήγαινα». Βέβαια, σε ερώτηση εάν είδε τον Λευτέρη Ελευθερίου που τον υποδύθηκε στο «Your Face Sound Familiar» δήλωσε: «Δεν το είδα όταν προβλήθηκε, αλλά το είδα μετά στο Youtube και μου άρεσε πάρα πολύ, είχε πλάκα».

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα παιδιά του. «Έχω ήδη τρία παιδιά. Δεν ξέρω εάν κάνουμε άλλο γιατί είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις αυτό. Προς το παρόν δεν προγραμματίζουμε τέταρτο παιδί., αλλά και να προγραμματίζαμε δεν θα σας το έλεγα». Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν ξέρει προς το παρόν εάν μέσα στο καλοκαίρι γίνει η βάφτιση. Τέλος, τόνισε ότι προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους, αφού είναι κάτι που του αρέσει και τον κάνει ευτυχισμένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved