Παντρεύτηκε κρυφά και ξαναπαντρεύεται σήμερα (κρυφά) στην Σαντορίνη!
Gossip Specials

Παντρεύτηκε κρυφά και ξαναπαντρεύεται σήμερα (κρυφά) στην Σαντορίνη!

Βρήκε την γυναίκα της ζωής του πηγαίνοντας για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Και από την πρώτη στιγμή που την είδε ήξερε ότι αυτή θα γίνει γυναίκα του.

Ο Σαρμπέλ εδώ και έξι χρόνια είναι φουλ ερωτευμένος με την κούκλα Ελπίδα Τούμα. Η πρόταση γάμου ήταν παραμυθένια σε μια κρουαζιέρα του ζευγαριού στο Νείλο και το ίδιο παραμυθένιος αναμένεται να είναι και ο θρησκευτικός τους γάμος σήμερα στην υπέροχη Σαντορίνη!

Λιβανέζικης καταγωγής και οι δύο, έκαναν πρώτα τα bachelor party τους στο Λονδίνο, όπου μένουν μόνιμα και αμέσως μετά τον πολιτικό τους γάμο πριν από λίγες ημέρες παρουσία της οικογένειάς τους μόνο. Σήμερα ετοιμάζονται να απολαύσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο με φόντο την μαγευτική Σαντορίνη.

Δεν την διάλεξαν τυχαία. Εκεί έχει η οικογένεια της νύφης ένα υπέροχο ξενοδοχείο πάνω στην Καλντέρα στα Φηρά, όπου και θα γίνει το γαμήλιο party μετά τον γάμο και είναι ένα μέρος που και οι δύο λατρεύουν.

Την είδηση των δύο γάμων - αυτού που έχει ήδη γίνει και αυτού που θα γίνει σήμερα- μας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πανευτυχής γαμπρός σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Αρκετά διστακτικός,ο Σαρμπέλ καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η εντυπωσιακή σύζυγός του Ελπίδα, επιθυμούν να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός όσο πιο κλειστό γίνεται, μας ευχαρίστησε για τις ευχές και μας επιβεβαίωσε ότι γνωρίζαμε λέγοντας: "Ναι, είμαστε ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και τώρα κάνουμε και τον θρησκευτικό.» Η ώρα η καλή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved