Σπάνια φωτογραφία! Δεν την είδαμε ποτέ να έχει πάνω της τα φλας αν και είναι κόρη πασίγνωστων Ελλήνων

Σπάνια φωτογραφία! Δεν την είδαμε ποτέ να έχει πάνω της τα φλας αν και είναι κόρη πασίγνωστων Ελλήνων

Είναι κόρη πασίγνωστου ζευγαριού και μπορεί οι γονείς της να έχουν διαγράψει τεράστια πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και η ίδια να ακολουθεί τα βήματα τους, όμως ποτέ δεν τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Σίγουρα όμως οι εμφανίσεις της σε μουσική σκηνή θα προκαλέσουν... Η Μαρία Κηλαηδόνη, κόρης της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country). Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια, σε ελληνικό στοίχο.
Κάθε Κυριακή βράδυ στις 20:00 στη μουσική σκηνή του Nixon Bar λοιπόν η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό live, ερμηνεύοντας με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς επίσης, θα είναι κοντά της καλεσμένοι, φίλοι μουσικοί, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παίζοντας διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις. Οι "Maria Kilaidoni & the Goodfellas" σχηματίστηκαν τον φθινόπωρο του 2013. Παρά τα διαφορετικά μουσικά background των μελών του συγκροτήματος, το σχήμα βρήκε τον προσωπικό του «ήχο» γρήγορα. Έχουν εμφανιστεί σε αρκετούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας.

GALLERY