Μάρω Λύτρα: Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!
Gossip Specials

Μάρω Λύτρα: Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην εφηβεία τους αλλά τότε δεν ήταν γραφτό... Τώρα όμως ήταν. 

Ο λόγος για την Μάρω Λύτρα και τον αγαπημένο της Theo Pappas, τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά και με τον οποίο συγκατοικεί πια εδώ και λίγο καιρό στο Μόντρεαλ του καναδά όπου έχει πια επιστρέψει και ζει μόνιμα.

Επαγγελματίας νοσοκόμα πια η Μάρω δεν έχει εντελώς εγκαταλείψει το τραγούδι αφού εμφανίζεται δυο φορές την εβδομάδα εδώ και σχεδόν τρία χρόνια σε ένα παραδοσιακό ελληνικό ουζερί-μεζεδοπωλείο το "Mythos" με live μουσική.

Η ίδια πριν λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη. " Είναι Έλληνας..." είχε αποκαλύψει τότε και συνέχισε: "Τον γνωρίζω από όταν ήμουν 15 χρονών και έτυχε όταν γύρισα να με πάρει τηλέφωνο. Έτσι τυχαία. Και βρεθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Δεν είναι παιδικός μου φίλος αλλά θυμάμαι όταν ήμουν 15 χρονών και τον είχα πρωτοδεί είχα πει, Ουάου μ' αρέσει αυτός και στα χρόνια που πέρασαν τον έβλεπα που και που και έτυχε τώρα να είμαστε μαζί". Το μόνο που δεν είχε αποκαλύψει τότε η Μάρω είναι το όνομά του.

Εμείς το βρήκαμε και το όνομά του και φωτογραφίες τους μαζί. Παντρεμένοι στο παρελθόν και χωρισμένοι πια και οι δύο, ο Theo έχει και παιδιά από το γάμο του, ζουν πλέον μαζί και είναι απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες τους είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι. Πάντα έτσι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved