Ο «Αγρότης» δεν είναι μόνος πια! Παντρεύτηκε και έκανε και παιδί
Gossip Specials

Ο «Αγρότης» δεν είναι μόνος πια! Παντρεύτηκε και έκανε και παιδί


Το 2010 ο ελληνοαυστραλός είχε συζητηθεί αρκετά αφού το look του μόνο αγρότη δεν θύμιζε, ενώ είχε ξεχωρίσει και για την ομορφιά του. Η Τζούλια ήταν η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα ο Γιάννης να την ξεχωρίσει. Όταν όμως το ριάλιτι τελείωσε, ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του. Ο Γιάννης Γραβάνης δεν μετάνιωσε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και συνέχισε να ψάχνει το άλλο του μισό και το βρήκε στη Ναύπακτο όπου ζει και εργάζεται. Η ζωή του τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει αλλάξει πολύ, αφού δεν βρήκε μόνο τη γυναίκα της ζωής του, αλλά έκαναν και παιδί.


Η 19χρονη σήμερα Φένια Δημητράκη κέρδισε από την πρώτη στιγμή τον Γιάννη με την εμφάνιση και τον χαρακτήρα της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κομμωτήριό του μέσω της ξαδέλφης . «Η Φένια έμενε στο διπλανό χωριό από το δικό μου, αλλά ποτέ δεν είχαμε συναντηθεί. Γνωριστήκαμε πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο και όταν την είδα σκέφτηκα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και πως θα κάνω τα πάντα για να την κατακτήσω» δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο 28χρονος σήμερα Γιάννης Γραβάνης και συνέχισε: « Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και σήμερα ο γιος μας είναι 5 μηνών. Χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξη που έχει η ζωή μου».


- Η γυναίκα σου σε έβλεπε στο παιχνίδι;
«Όταν γνωριστήκαμε μου είπε ότι είχε τύχει να με δει και πως της άρεσε».

- Σήμερα με τι ασχολείσαι;
«Έχω κομμωτήριο στη Ναύπακτο, αλλά έχω κρατήσει και τα ζώα στο χωριό μου όπου πηγαίνω καθημερινά και τα φροντίζω. Μάλιστα, με τη Φένια δουλεύουμε μαζί, αφού πέρυσι ολοκλήρωσε κι εκείνη τις σπουδές της στη κομμωτική»

-

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved