Celebrities που ανέβηκαν το δικό τους Γολγοθά κουβαλώντας βαρύ σταυρό...
Gossip Specials

Celebrities που ανέβηκαν το δικό τους Γολγοθά κουβαλώντας βαρύ σταυρό...

Συνήθως τους βλέπουμε στις καλύτερές τους στιγμές. Αυτές της λάμψης και της χαράς. Όπως όλοι οι άνθρωποι όμως έχουν κι εκείνοι κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές. Μερικοί μάλιστα απο αυτούς έχουν ζήσει τραγωδίες που δύσκολα τις αντέχει η ψυχή.

Πιο πρόσφατη η τεράστια απώλεια της Βέφας Αλεξιάδου που κουβαλά τον δικό της σταυρό αφού μέσα σε τρεις σχεδόν μήνες έχασε και τις δυο κόρες της, πρώτα πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της η Αλεξία Αλεξιάδου, που είχε ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μαγείρισσας και μετά η Άντζυ Αλεξιάδου, η οποία έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη για τη ζωή.

Ανάλογη ήταν και η περίπτωση του ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου που μέσα σε λίγα χρόνια έχασε και τους δύο γιους του και κατέρρευσε. Ήταν το 2000 όταν ο πρώτος του γιος, Μάριος- Κλείτος, "'έφυγε" από τη ζωή από χρήση ναρκωτικών και το 2009 που "έφυγε" από τη ζωή ο μικρότερος γιος του Θόδωρος- Αλέξανδρος όταν ένα ταξί τον παρέσυρε με το μηχανάκι του στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας.

Σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερος Γολγοθάς για μία μάνα από το να χάνει το παιδί της. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι πέρασε η γνωστή ηθοποιός Μέλπω Κωστή όταν σε ένα τραγικό δυστύχημα έχασε τον 15χρονο τότε γιο της όταν παρασύρθηκε από οδηγό την ώρα που πήγαινε βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή του Ψυχικού.

Η Ελένη Καστάνη έχασε την αδερφή της, την Ιωάννα στα 59 της χρόνια ξαφνικά, από καρδιά.
Η ηθοποιός μη μπορώντας να πιστέψει ότι "έφυγε" η αδερφή της, φώναζε στην κηδεία : "Πού πας αδερφούλα μου; Ευαίσθητη αδερφούλα μου, ο μόνος άνθρωπος που μου είχε μείνει!"

Η Καίτη Γκρέυ πέρασε το δικό της Γολγοθά αφού έχασε τα δυο αδέρφια της, πρώτα έφυγε από τη ζωή, η μεγάλη αδελφή της, Κατίνα και την επόμενη μέρα πέθανε ο μικρότερος αδελφός της Γιάννης, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στην γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη, όσο και στον μεγαλύτερο αδελφό της – με τον οποίο είναι πολύ δεμένη.

Ο Αντώνης Καλογιάννης έζησε κι εκείνος το δικό του δράμα. Έχασε τον γιο του! "Η απώλεια του γιου μου ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Δεν ήταν μόνο ένας γιος, ήταν ένας φίλος, ένας σύντροφος. Ήμασταν δύο άνδρες που μιλούσαμε ως άνδρας προς άνδρα. Πονάνε όλα αυτά, αλλά δεν φοβάμαι τον πόνο" είχε δηλώσει στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση.


Αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν στα τέλη Αυγούστου το 2009 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός Κωνσταντίνος, μόλις στα 44 του χρόνια.

Μόλις 12 χρονών ήταν η Ρέα Τουτουνζή όταν έχασε τη μητέρα της από την επάρατη νόσο. «Η μαμά μου "έφυγε" από καρκίνο. Το έζησα όλο, από την αρχή. Και είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς ποτέ... Έχω σκόρπιες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, ήταν δύσκολα τα πράγματα, και πιο δύσκολο ήταν να βλέπω τη γιαγιά μου μετά, που παρ" ολο τον πόνο τη, βρήκε τη δύναμη για να με μεγαλώσει, ήμουν και δύσκολο παιδί» δήλωσε πρόσφατα.

Στο δρόμο της ζωής του καθενός, πότε κρυφά και πότε φανερά, υπάρχει, κάπου, κι ένας Γολγοθάς, που όλοι καλούμαστε δυστυχώς να ανέβουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved