Το καλοκαίρι έφτασε και η Όλγα Λαφαζάνη κάνει summer shopping για τις παραλίες!
Gossip Specials

Το καλοκαίρι έφτασε και η Όλγα Λαφαζάνη κάνει summer shopping για τις παραλίες!

Κάθε γυναίκα ξέρει καλά πως ανεξάρτητα με τον τύπο της σιλουέτας της η επιλογή του σωστού μαγιό μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα σημεία και να κρύψει τυχόν ατέλειες.

Ίσως η επιλογή μαγιό να είναι για όλες εμάς η πιο κρίσιμη. Και η εταιρεία με τις μοναδικές δημιουργίες για κάθε τύπο σώματος σε τεράστια ποικιλία και μοναδικές τιμές είναι αναμφισβήτητα η Crool.

Αυτό σκέφτηκε και η Όλγα Λαφαζάνη που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα στο να βρει μαγιό που της αρέσουν και της ταιριάζουν αφού ενώ έχει εκπληκτικό σώμα, η φύση την προίκισε και με ένα πλούσιο μπούστο και έτσι δυσκολεύεται να βρει μαγιό να της ταιριάζουν χωρία να ξοδέψει τα μαλλιά της κεφαλής της. Όχι όμως στην Crool.

Η γλυκιά παρουσιάστρια σε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της για την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» βγήκε για ψώνια σε αναζήτηση μαγιό για τα πρώτα μπάνια της χρονιάς. Από την πρώτη στιγμή που πέρασε την πόρτα του καταστήματος La Meduse στο εμπορικό κέντρο Avenue φάνηκε να τα χάνει με την ποικιλία, τα σχέδια που καλύπτουν τον κάθε σωματότυπο και την δυνατότητα να αγοράσει ξεχωριστά το πάνω και το κάτω μέρος ενός μπικίνι.

Ο φακός του Gossip-tv την πέτυχε να μην ξέρει πιο να πρωτοδιαλέξει. Τελικά ξεχώρισε ένα σέξι μπικίνι και δύο πανέμορφα καφτάνια για μια σούπερ εμφάνιση στην παραλία και με ένα τεράστιο χαμόγελο βγήκε από το μαγαζί που είμαστε σίγουροι ότι θα επισκεφτεί ξανά αφού εκεί βρήκε ότι ακριβώς έψαχνε χρόνια και σε τιμή που την ενθουσίασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved