Η Νένα Χρονοπούλου, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και τα ΜΑΤ
Gossip Specials

Η Νένα Χρονοπούλου, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και τα ΜΑΤ

Στην πρώτη γραμμή η ηθοποιός για να σταθεί στο πλευρό των παραπληγικών που κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τα δικαιώματά τους και τις περικοπές που γίνονται στα επιδόματα, τους μισθούς και τις συντάξεις τους.

Σήμερα το πρωί στο κέντρο της ΑΘήνας πραγματοποιήθηκε πανελλήνια συγκεντρωση διαμαρτυρίας παραπληγικών ατόμων διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των μισθών και συντάξεων τους. Κλούβες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις παρεμπόδισαν την πορεία των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που ήθελαν να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Τελικά επετράπη η είσοδος σε μια αντιπροσωπεία οκτώ ατόμων.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε την Νένα Χρονοπούλου, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους. Δυναμική και φιλική με όλους, η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει χρέη υπεύθυνης Τύπου στο σύλλογο ΠΑΣΠΑ, έδειξε για μια ακόμη φορά την ευαισθησία της στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στα δικαιώματα των παραπληγικών ανθρώπων. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας : «Μεγάλη κινητοποίηση του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στη Βουλή , όσα άλλοι διεκδικούν από τον καναπέ τους οι παραπληγικοί τα διεκδικούν με αγώνες . Κάποιος να μας πει ποιοί είναι τελικά οι ανάπηροι;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved