Βίκυ Λέανδρος: Η εξομολόγηση του Γκορμπατσόφ
Gossip Specials

Βίκυ Λέανδρος: Η εξομολόγηση του Γκορμπατσόφ

Η Βίκυ Λέανδρος ανήκει στις σπάνιες αυτές περιπτώσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών που πραγματικά έχουν κάνει μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό και παραμένουν πάντα οι ίδιοι άνθρωποι παρά την επιτυχία τους.

- Στα 50 χρόνια της καριέρας σας γνωρίσατε πολλές διεθνείς προσωπικότητες. Ποιος σας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση;

«Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω μία, γιατί τα πρόσωπα είναι πολλά. Ο Σάρλ Αζναβούρ, π.χ., έχει γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ήταν επίσης σημαντική μορφή. Κάποτε μιλούσαμε επί δύο ώρες και μου ανέλυε τα πολιτικά του λάθη. Επρόκειτο για μια εκ βαθέων εξομολόγηση».

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη σταδιοδρομία σας;

«Οι χρονιές όπου μετά από αρκετές χιλιάδες δίσκους, τους οποίους είχα πουλήσει, και τα τραγούδια μου που ακουγόντουσαν παντού, μπορεί να μην είχα επιτυχία. Και όλο αυτό έπρεπε να το διαχειριστώ με έναν τρόπο, αν και είναι κάτι που συμβαίνει στη ζωή ενός καλλιτέχνη, απλώς τότε καλούνται να παίξουν ρόλο οι προσωπικές ισορροπίες. Ήμουν πάντα οπαδός της άποψης ότι η καριέρα και η επιτυχία δεν είναι τα μόνο σημαντικά πράγματα. Για εμένα μετρούσαν πάντα η οικογένεια και τα παιδιά».

-Πώς μπορεί να νιώθει μια Ελληνίδα που Ξαφνικά τη γνωρίζει ολόκληρος ο κόσμος;

«Ακόμη και την εποχή των μεγάλων επιτυχιών μου, αυτό δεν το καταλάβαινα, διότι ήμουν ολοκληρωτικά δοσμένη στη δουλειά. Ήμουν αφοσιωμένη στη προσπάθεια και άργησα να αντιληφθώ την ευρύτερη αποδοχή του κόσμου. Ποτέ δεν μπήκα σε σκέψεις του τύπου «φέτος πούλησα 8.οοο.οοο δίσκους» κλπ. Εκείνο που με ενδιέφερε ήταν απλώς να αναγνωριστεί η καλλιτεχνική μου αξία».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved