Η Καγιά, τα γαλλικά βιβλία της Bianca και το κράξιμο που σβήστηκε!
Gossip Specials

Η Καγιά, τα γαλλικά βιβλία της Bianca και το κράξιμο που σβήστηκε!

Τον μπελά της βρήκε στα καλά καθούμενα η Βίκυ Καγιά όταν αποφάσισε πριν δύο εβδομάδες να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τη βραδινή ρουτίνα της κορούλας της Μπιάνκα. 

Τι έδειχνε η φωτογραφία; Ένα λαδάκι μασάζ για μωρά και παιδικά βιβλιαράκια στα γαλλικά. Αυτό ήταν.... Τα γαλλικά "χτύπησαν" άσχημα σε πολλούς και πολλές από τους followers της όμορφης Βίκυς και ξεκίνησε το...στόλισμα.

Το τι της έσουραν δεν περιγράφεται.... Τι μαντάμ σουσού, τι ψώνιο, τι ότι δεν ξέρει ελληνικά, τι ότι είναι υπερβολική να διαβάζει γαλλικά σε 10 μηνών μωρό. "Κλαίω μάνα μου" κλπ. Πήραν φόρα και πραγματικά την "έλουσαν" ενώ κάποιες θαυμάστριες που πήραν το μέρος της και την υπερασπίστηκαν μάλλον αποδείχτηκαν φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Μα η Βίκυ Καγιά δεν έχει κρύψει ότι αγαπάει πολύ το Παρίσι, εξάλλου πλέον έχει ειδική σημασία για την ίδια αφού ο γάμος της με τον Ηλία Κρασσά έγινε στην πόλη του φωτός. Είναι λογικό να έχει αδυναμία σε κάθε τι γαλλικό. Και φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να διαβάζει στο παιδί της ότι εκείνη θέλει. Φαίνεται όμως ότι το τόσο κράξιμο την πείραξε αρκετά αφού αν και δεν το συνηθίζει αυτή τη φορά έσβησε όλα τα σχόλια που είχαν γίνει στην εν λόγω φωτογραφία.

Και τα καλά και τα κακά. Και πλέον έχουν μείνει μόνο τα πολύ πρόσφατα. Εκτός κι αν αποφασίσει να τα σβήσει και αυτά. Εμείς πάντως θα της λέγαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέται και να κάνει ότι η ίδια πιστεύει καλύτερο για το κοριτσάκι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved