Τέτοιο προσκλητήριο γάμου δεν έχετε ξαναδεί! Και βίντεο και με πρωταγωνιστή τον Τρύφωνα!
Gossip Specials

Τέτοιο προσκλητήριο γάμου δεν έχετε ξαναδεί! Και βίντεο και με πρωταγωνιστή τον Τρύφωνα!

Ένα από τα πιο πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου που έχουμε δει κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Τρύφωνα Σαμαρά

Όχι δεν παντρεύεται ο ίδιος, ούτε κάποιος φίλος ή συγγενής του. Ένα νέο ζευγάρι παντρεύεται στις 9 Ιουλίου και ο γαμπρός Δημήτρης Γκιώνης θέλοντας να κάνει μια μεγάλη έκληξη στη μέλλουσα γυναίκα του Θεοδώρα Μελά -η οποία είναι fan του γνωστού κομμωτή- επικοινώνησε μαζί του μέσω facebook και του ζήτησε μια μεγάλη χάρη.

Να πρωταγωνιστήσει στο ηλεκτρονικό βίντεο προσκλητήριο για τον γάμο τους. Ο Τρύφωνας που συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την αγάπη που έχει ο Δημήτρης για την Θεοδώρα του φυσικά δέχτηκε με μεγάλη χαρά να κάνει το εν λόγω γύρισμα και μάλιστα άνοιξε και το κομμωτήριό του ειδικά για να γίνει το προσκλητήριο.... Σε αυτό απειλεί τον μέλλοντα γαμπρό με ένα ψαλίδι.... "Πες βρε θα την παντρευτείς;" Εκείνος αφού το παίζει λίγο δύσκολος τελικά υποκύπτει και αποκαλύπτει την ημερομηνία του γάμου και το μέρος και το βίντεο ολοκληρώνεται με την κάρτα που γράφει αναλυτικά τα στοιχεία για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού.

Εμείς το απολαύσαμε και είμαστε σίγουροι και τα παιδιά το ίδιο. η ώρα η καλή! Δείτε το πραγματικά πρωτότυπο και απολαυστικό βίντεο πρόσκληση γάμου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved