Πέτρος Κωστόπουλος: Τα νεύρα και το σκηνικό έξω από την Βίσση
Gossip Specials

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα νεύρα και το σκηνικό έξω από την Βίσση

Νεύρα, νεύρα, πολλά νεύρα... Και δεν καταλαβαίνουμε και τον λόγο. 

Ότι κι αν είχε συμβεί πάντως ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ήταν ο εαυτός του την Παρασκευή το βράδυ.

Ο γνωστός παρουσιαστής "έσκασε μύτη" αρκετά αργά έξω από το Hotel Ερμού, όπου έκανε τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση και από την πρώτη στιγμή δεν έδειχνε στα κέφια του. Οδηγούσε τη μηχανή του και φορούσε γυαλιά μυωπίας -κάτι που δεν συνηθίζει- και την είπε αρκετά στους παρκαδόρους και τους ανθρώπους του μαγαζιού για το που θα την αφήσει για να μπορέσει να μπει.

Για την ακρίβεια ήταν αρκετά επιθετικός και καθόλου υπομονετικός και δεν περίμενε να τον εξυπηρετήσουν. Έφυγε, πάρκαρε και επέστρεψε ακόμα πιο εκνευρισμένος που αναγκάστηκε να τη βάλει αρκετά μακριά από την είσοδο και έστησε έναν καυγά εκεί μπροστά που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος. Οκ... γίνονται αυτά, σκεφτήκαμε. Μπορεί να μην είναι η μέρα του. Σε όλους μας έχει συμβεί.

Τα νεύρα όμως του Πέτρου δεν σταμάτησαν εκεί. Μπήκε στον χώρο και κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, χαμογέλασε ελάχιστα και μόνο όπου ήταν απολύτως απαραίτητο ενώ κάποια στιγμή βγήκε στο lobby και για περίπου μισή ώρα μιλούσε έντονα -και είμαστε αρκετά ευγενείς στην περιγραφή- με κάποιον στο κινητό του. Λίγο αργότερα, επέστρεψε για λίγο στο τραπέζι του και αποχώρησε νωρίς νωρίς. Σίγουρα δεν ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος που ξέρουμε. Ότι κι αν του συνέβαινε ευχόμαστε να είναι παροδικό και να είναι πια ο καλός εαυτός του. Ξεκίνησε και η Μεγάλη Εβδομάδα.... μέρες που είναι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved