Ο άντρας της είχε γενέθλια και του έφερε αυτήν την τούρτα!
Gossip Specials

Ο άντρας της είχε γενέθλια και του έφερε αυτήν την τούρτα!

Ότι είναι κούκλα το ξέραμε και είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Αυτό που δεν ξέραμε, αλλά μάθαμε, είναι πως έχει τρελό χιούμορ το κορίτσι. 

Γιατί αν δεν έχεις χιούμορ δεν φτιάχνεις στον άντρα σου μια τέτοια αστεία τούρτα γενεθλίων με τον "σφίχτη" στη θάλασσα και να γράψεις "Γιατί σας αξίζω", ούτε βάζεις το ένα και μοναδικό κεράκι στα....επίμαχα.

Γελάσαμε τόσο πολύ και απ' ότι είδαμε και από τις φωτογραφίες το ίδιο και Ηλίας Τσιώλης που είχε τα γενέθλιά του και είδε ξαφνικά αυτήν την τούρτα να εμφανίζεται μπροστά του στο Dames, όπου οργανώθηκε το πριβέ παρτι έκπληξη. Την έμπνευση για την έκπληξη είχε φυσικά η γυναίκα του, Δήμητρα Κωστάκη και δίπλα τους βρέθηκαν οι πιο στενοί τους φίλοι για να τους ευχηθούν. Η Κορίνα Στεργιάδου με τον Αντώνη Βλοντάκη φυσικά ήταν εκεί, όπως και η εγκυμονούσα Βάσω Κολλιδά.

Το κέφι και τα γέλια έδωσαν και πήραν και σίγουρα είναι από τις πιο fun τούρτες γενεθλίων που έχουμε δει. Βγάζουμε το καπέλο στην ακομπλεξάριστη και τόσο αστεία πλευρά της Δήμητρας Κωστάκη και να τον χαίρεται τον επίσης κούκλο σύζυγο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved