Ακόμα περπατάνε πιασμένοι χέρι-χέρι...
Gossip Specials

Ακόμα περπατάνε πιασμένοι χέρι-χέρι...

Αυτό είναι επιτυχία. Να μπορείς μετά από τόσα χρόνια σχέσης και γάμου να περπατάς πιασμένος χέρι- χέρι με τον άνθρωπο της ζωής σου. 

Και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο αυτό το έχουν καταφέρει. Όχι βέβαια χωρίς κόπο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρείς ζωντανό το γάμο και τον έρωτά σου.

Και σίγουρα, όπως έχουν παραδεχτεί και οι δύο, έχουν περάσει στο διάστημα αυτών των χρόνων και δύσκολες στιγμές. Σημασία έχει όμως οτι έμειναν ενωμένοι κι αγαπημένοι και πλέον που τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει έχουν και περισσότερο χρόνο ως ζευγάρι για να απολαμβάνουν και πριβέ μίνι διακοπές.

Αυτό έκαναν και στην πρόσφατη απόδρασή τους στη Μύκονο. Η Τατιάνα κι ο Νίκος δεν είναι από τους θαμώνες του κοσμοπολίτικου νησιού. Μέχρι τώρα προτιμούσαν να περνάνε τα καλοκαίρια τους στο εξοχικό τους στην Έυβοια, κάνοντας αποδράσεις στα νησιά με το σκάφος τους. Ήρθε η ώρα όμως να τους δούμε μαζί και στις κοσμικές παραλίες.

Χαλαροί, casual και πιασμένοι χέρι χέρι, έκαναν τη βόλτα τους, έφαγαν και μπήκαν στο αυτοκίνητο για τις πιο απομακρυσμένες παραλίες που δεν έχουν τον "φόβο" των paparazzi.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved