Πού θα ήθελαν να κάνουν Πρωτοχρονιά εάν δεν δούλευαν;
Gossip Specials

Πού θα ήθελαν να κάνουν Πρωτοχρονιά εάν δεν δούλευαν;

Αυτές οι μέρες είναι οικογενειακές, αλλά εκείνοι δουλεύουν. 

Βλέπετε, το επάγγελμα του τραγουδιστή δεν έχει γιορτές και αργίες, αφού σκοπός τους είναι να διασκεδάζουν τους θαυμαστές τους.

Πού θα ήθελαν να κάνουν Πρωτοχρονιά οι celebrities της εγχώριας showbiz εάν δεν δούλευαν;

Η Αποστολία Ζώη θ’ αλλάξει χρόνο στο νυχτερινό κέντρο Fever που εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Στέλιο Ρόκκο. Αν όμως είχε τη δυνατότητα θα ήθελε να είναι στην Δράμα και συγκεκριμένα στην Ονειρούπολη με τους αγαπημένους της ανθρώπους και να μπει 100% στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και να γίνει ξανά παιδί.

Ο Πάνος Καλίδης θα ήθελε να είναι στην Αυστραλία που έχει πάντα καλοκαίρι και να κάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Άρη Λουμάκη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των REC στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται με τον Ηλία Βρεττό. Αλλά ο ίδιος θα προτιμούσε να είναι στον Βόρειο Πόλο παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Η Μαρία Καρλάκη θα ήθελε να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Δράμα με την οικογένειά της και την βαφτισιμιά της που έγινε ενός έτους και να κάνουν ξέγνοιαστες βόλτες στην Ονειρούπολη. Ωστόσο, το 2017 θα την βρει στο Ηράκλειο της Κρήτης να τραγουδάει για τους θαυμαστές της.

Η Χριστίνα Σάλτη αγαπάει τα ταξίδια και τα παραμύθια. Η τραγουδίστρια θα ήθελε να βρίσκεται στο χωριό του Άη Βασίλη στην Φιλανδία. Αλλά, η πραγματικότητα είναι πως θα τραγουδάει με τον Stan.

Η Ράνια Κωστάκη θα ήθελε πολύ να κάνει Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, προτιμάει να περάσει λίγες ώρες με τους δικούς της ανθρώπους πριν πάει στο νυχτερινό κέντρο Fever που εμφανίζεται σε ρόλο Dj και παρουσιάζει ένα μοναδικά dj set.

Οι Droulias Brothers θ’ αλλάξουν χρόνο στην Θεσσαλονίκη που εμφανίζονται με τον Σταμάτη Γονίδη. Τα αδέλφια Δρούλιας όμως θα ήθελαν μια τέτοια μέρα ν’ αφήσουν για λίγο την λύρα και το νταούλι τους και να είναι στην Μύκονο με την οικογένειά τους και να νιώσουν την οικογενειακή θαλπωρή του πατρικού τους.

Η Τάνια Μπρεάζου θα κάνει αλλαγή του χρόνου στο Κέντρο Αθηνών, αλλά αν δεν δούλευε θα ήθελε να είναι στο Λονδίνο και να κάνει τις βόλτες της.

Ο Ανδρέας Λέοντας θα επιθυμούσε να είναι στον Βόρειο Πόλο, εκεί που έχει πολύ κρύο. Η αλήθεια είναι όμως πως το 2017 θα τον βρει να τραγουδάει στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved